Fotograferne Inge Hülsen og Mads Vang Christensen

fotografering

For os er fotografering en lidenskab – hvor, vi på brøkdele af sekunder fastholder et øjeblik for altid.
Vi har hver vores kernepunkter, som falder godt sammen. Vi skaber billeder med unikke stemninger. Billeder, der fortæller en historie, og billeder der fastholder tid og værdier.

Vi er faste bryllupsfotografer på Dragsholm Slot, og kender derfor slottet og de mange spændende fotografiske muligheder både uden og inde. Vi ved, hvad der blomstrer i parken – og hvornår – og hvor de rustikke hjørner er, som står i god kontrast til brudeparret og livets store dag.

Sjovt foto:

fotografering

Fotograf Inge Hülsen

Inge Hülsen har udover bryllupsfotografering – en passion for at fotografere babyer, gravide og boudoir billeder. Inge fotograferer i eget studie eller hos dig eller on location.

Fotograf Mads Vang Christensen

Mads Christensen arbejder med portrætter og visuel kommunikation gennem billeder.

Vi stiller skarpt på portrætter af dig, til arbejdet, til web, til kæresten, til mor eller til pressen. Fotooptagelsen kan foregå hos os eller hjemme hos dig, på location eller steder, der danner spændende rammer.

Vi tager også portrætter og billedserie med dig og dine interesser i samspil, til hest, med hund, til sport, i klubben, med bike med skinnende crome og pudseklud, til land, til vand eller i luften – eller hvad og hvorsomhelst – du synes.

Bryllupsfotografering er en tillidssag. Vi bestræber os på ikke alene at leve op til tilliden, men på at skabe helt unikke billeder. Både dem til mormor, dem til veninderne og til jer selv. For de skal ikke være ens. Den store dag kræver fantasi og kvalitet. Og vi er altid 2 fotografer på opgaven, samtidig!

• Vi skaber en stemming, så du glemmer os bag kamera’et

• Vi skaber situationer med intensitet og nærvær

• Vi søger kunstneriske og skæve vinkler.

• Vi arbejder sammen med dig fra ide til færdigt resultet

Se vores bryllupsbilleder i ”Galleri”

I menuen ”Fotogalleri” kan du se eksempler på af vores bryllupsbilleder.

Dragsholm Slot

Dragsholm Slot er en af vores faste samarbejdspartner og slottet og parken kan danne den perfekte ramme for bryllupsfotografering.

Levering af bryllupsbilleder

Vi leverer vores bryllupsbilleder på DVD – og det er muligt at få de bedste billeder i eksklusive bøger og albums.